jgheab

JGHEABURI METALICE PENTRU CABLURI ELECTRICE

SC GIO SRL este producator de jgheaburi metalice sau paturi de cabluri electrice pentru curenti slabi. O caracteristica de baza a acestor jgheaburi metalice o constitue protectia muncii.

Citeste mai mult ....
filtre industriale

VENTILATOARE INDUSTRIALE

Ventilatoarele industriale sunt capabile la miscarea unor mase mari de aer. Pot transporta aer curat si totodata sunt ideale si pentru uscare. Cu ajutorul lor aerul este distribuit in mod egal astfel incalzirea devine mai economica.

Citeste mai mult ....
scari

SCARI METALICE

Structura scarii este din profil metalic rectangular. Profilul scarii este ales in functie de forma, gabarit si locul de utilizare (casa particulara sau spatii publice). Acest model se poate construi in diverse forme.

Citeste mai mult ....
porti

AUTOMATIZARI PORTI

Poarta se deschide singura, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii.Solutiile de automatizare oferite de noi atat pentru portile batante, cat si pentru portile liniare ofera cel mai bun raport calitate/ pret.

Citeste mai mult ....
CNC

DEBITARE TABLA

Cu CNC-ul de debitat tabla, prin taiere cu plasma putem realiza orice cerinta a clientilor , pe orice material metalic pana la grosimea de 25mm, cu o suprafata maxima de taiere 4000*2000 mm. Firma noastra ofera si suport tehnic

Citeste mai mult ....
fier

PORTI /GARDURI DIN FIER FORJAT

Avem o gama larga de modele de gard forjat, porti din fier forjat, balustrade, scari de interior, scari de exterior, accesorii din fier forjat, copertine si confectii metalice. Produsele noastre au un design si o calitate a finisajelor deosebita.

Citeste mai mult ....
pvc

TAMPLARIE PVC

Suntem o companie care presteaza servicii de inalta calitate , echipamentele si utilajele folosite fiind la un standard tehnologic inalt. Orice proiect pe care noi il pornim aduce un plus valoare de calitate in folosul clientului.

Citeste mai mult ....
Hale

HALE INDUSTRIALE METALICE

Realizam / montam hale industriale pe stuctura metalica. La cererea clientului furnizam panouri (pereti, acoperis). Cu noi veti gasi solutia optima pentru constructie hala metalica standard sau la comanda, conform cu necesitatile dvs.

Citeste mai mult ....